Newborn fotoshoot als verassing

Mijn vrouw is nu acht maanden zwanger en we hebben alles al geregeld. De babykamer is helemaal klaar en we kunnen als trots zeggen dat we geweldige ouders worden van onze zoon die nu nog in mama’s haar buik ligt. Mijn vrouw heeft het tot nu toe nog heel zwaar tijdens de zwangerschap dus ik wil haar verrassen met iets leuks. Ik ging op onderzoek uit op het internet. Ik kwam uit bij newborn fotoshoot. Wat er gebeurd tijdens een newborn fotoshoot is dat er foto’s worden gemaakt van je kind terwijl hij/zij ligt te slapen. Ik wist direct dat mijn vrouw dit geweldig zou vinden. Mijn vrouw is namelijk dol op foto’s en ik weet zeker dat ze ook hier dol op zou zijn. De volgende ochtend ben ik gaan bellen voor een newborn fotoshoot. Ik kon direct terugbellen wanneer onze zoon geboren was.

newborn fotoshoot
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

Newborn fotoshoot

We zijn twee weken verder en onze zoon hoeft niet langer meer verstoppertje te spelen. Hij is er eindelijk! Ik heb bijna negen maanden moeten wachten maar ik had er echt alles voor over om dit moment te mogen meemaken. Nu onze zoon geboren is en 4 dagen oud is heb ik teruggebeld voor een newborn fotoshoot. Ze feliciteerde mijn vrouw en mij met de geboorte van onze zoon. Ik heb direct een afspraak gemaakt voor de eerstvolgende maandag. Ik hoop dat mijn vrouw dit heel leuk gaat vinden, ik weet het eigenlijk wel zeker. Toen brak de dag aan om 12:00 stonden de vrouwen van de newborn fotoshoot voor de deur. Ik liep naar de deur om hem open te doen met onze geweldige lieve zoon Jayvano. Toen ze eenmaal binnen waren heb ik me vrouw geroepen om te vertellen wat de verassing was en wat vond ze dat geweldig. De baby moest eerst in slaap komen en dat was na twintig minuten gelukt. Toen begon de newborn fotoshoot.

Terugblik newborn fotoshoot

Er zijn prachtige foto’s gemaakt van onze kleine net geboren zoon. Onze pasgeboren zoon werd in allerlei posities neer gelegd. Nu de foto’s klaar zijn zie ik nog meer hoe mooi onze zoon is. We weten allebei zeker dat we voor onze volgende baby ook een newborn fotoshoot gaan houden. De foto’s hangen nu met trots op de muur en mijn vrouw kan er geen seconde van wegkijken. Mijn vrouw vertelt me dan ook elke dag opnieuw weer hoe mooi onze zoon is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *