iPhone onderdelen

Behalve dat je online een nieuwe iPhone kunt kopen, kun je via het web tegenwoordig ook iPhone onderdelen kopen. En dan bedoelen we niet de bekende hoesjes, maar iPhone onderdelen waarmee jij zelf je telefoon kunt repareren.

Iphone onderdelen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

‘Dat kan ik zelf ook’

Je bent wel eens getuige geweest van een telefoonreparatie en dacht toen al ‘dat kan ik zelf ook’. Die mensen hoeven voortaan geen bezoek meer te brengen aan de telefoonwinkel om daar de iPhone te laten repareren. Die mensen bestellen de iPhone onderdelen gewoon online en voeren zelf de reparatie uit.

Zo goed als alle onderdelen voor de iPhone zijn beschikbaar

online worden zo goed als alle iPhone onderdelen van de allernieuwste en ook de oudere modellen aangeboden. Zo bestel je scherm en LCD, batterijen, batterijen sets, dock connectors, frame- en batterij stickers, voorcamerakabels, geluidsboxen, camera glas, achter camera’s en nog ontzettend veel meer onderdelen voor je iPhone heel simpel online. Omdat de aanbieder beseft dat niemand lang zonder smartphone kan, heb je de onderdelen vaak al de volgende dag thuis en kun je snel met je telefoon aan de slag.

Alle handleidingen beschikbaar

Maar dan? Hoe deed die meneer in de winkel dat nou ook weer precies? Sta je mooi met je handen in je haar. Ook daar is echter aan gedacht. Behalve dat onderdelen aangeboden worden, vind je er ook instructievideo’s waarop nauwkeurig beschreven wordt hoe jij zelf je telefoon kunt repareren. Uniek is ook dat alle handleidingen van de telefoons beschikbaar zijn en daarin staat ook beschreven hoe je te werk kunt gaan. Met behulp van video’s, een handleiding en met de herinnering van die meneer in de telefoonwinkel lukt het je vaak wel om zelf de iPhone weer in orde te maken.

Echt precisiewerk

Ook al denk je precies te weten hoe je zelfstandig en met de juiste onderdelen de IPhone moet repareren, raadpleeg wel altijd de handleiding of bekijk de video. Het repareren van een smartphone is echt precisiewerk. Je kunt snel iets net even niet goed doen en nog meer schade aanrichten en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Bespaar kosten

Door iPhone onderdelen te bestellen en zelf de reparatie uit te voeren kun je behoorlijk wat kosten besparen. Wees je echter wel bewust dat elk klein foutje voor nog meer schade kan zorgen. In dat geval zul je extra onderdelen moeten bestellen en ben je wellicht zelfs wel meer geld kwijt dan dat je kiest voor een reparatie door een specialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *