Het werken aan jezelf met Reïncarnatietherapie en energetische therapie

Het is belangrijk om lekker in je vel te zitten. In een drukke week vol afspraken en verplichtingen is tegenwoordig hartstikke normaal. Je moet met al deze afspraken rekening houden met het feit dat je lichaam veel energie vergt. Het negeren van tekenen vanuit je lichaam is gevaarlijk en daarom wordt energetische therapie beoefend. De geest en het lichaam moeten in balans zijn om zo efficiënt mogelijk te leven en zo gezond mogelijk. Een uitgeput lichaam loopt sneller ziektes op zowel geestelijk als fysiek. Een lange week zonder ontspan moment of oplaadpunt kan slecht zijn voor je. Door te starten met energetische therapie kan je de eerste stap zetten om de harmonie van lichaam en geest te herstellen. Denk aan de mogelijkheden van een opgeladen lichaam die vrede heeft met zowel de geestelijke handelingen als de fysieke.

Waar komt energetische therapie vandaan?

In eeuwenoude tradities werd al veel waarde gehecht aan bepaalde geneesmethodes. In China is deze traditie altijd voortgezet waardoor het een rechtmatige plaats heeft gekregen in cultuur.

Vroeger waren er natuurlijk minder medische hulpmiddelen waardoor er veel vanuit het lichaam werd uitgegaan. Een gezond lichaam voorkomt en herstelt ziektes als deze goed behandeld wordt met energetische therapie. De holistische behandeling focust op het innerlijke herstel waar het lichaam zich moet richten op het emotionele en spirituele niveau.

Door het werken met energiebanen, die chakra’s, genoemd worden kan men in een bepaalde staat komen waar het ontzettend veel energie behoudt. De combinatie van chakra’s, het gebruik van natuurlijke producten en tot slot acupunctuur.

energetische therapie
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

Reïncarnatietherapie als alternatief?

Wanneer je geest vast zit doordat er nog onverklaarbare gevoelens je tegen houden en naar beneden drukken is het verstandig om langs te komen. Door gevoelens en ervaringen op te kroppen ontstaat een soort rottend concept. De essentie van Reïncarnatietherapie is het verwerken en doorlopen van trauma’s opgelopen in het verleden.

Het streven van een Reïncarnatietherapie is om de connecties met je omgeving en de natuur te herstellen zodat je evenwicht kan vinden. De opgekropte ervaringen accepteren en beleven onder begeleiding van een expert zullen je geest verlichten en de trauma’s verwerken die bewust en onbewust zich verschuilen in je lichaam.

De Reïncarnatietherapie wordt uitgevoerd door het in trance brengen van de persoon. Door dan subtiel te werken aan je trauma’s. Deze kunnen herbeleefd worden en dus nare ervaringen met zich meebrengen maar in samenwerking met de experts kunnen de trauma’s overwonnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *