Fotograaf regelen in Rotterdam

Mijn vriend en ik trouwen over drie dagen, we hebben alles al geregeld echter waren we een ding vergeten. De trouwfoto’s, ik sprong helemaal in de stress omdat je eigenlijk nergens zo snel iets kan vinden. Mijn vriend en ik doken achter de laptop om toch nog een fotograaf te vinden in Rotterdam. Na lang zoeken gaven we de hoop bijna op, want niemand had meer plek. Mijn beste vriendin liep opeens ons huis in en kwam met een nummer van een goede fotograaf in Rotterdam

fotograaf Rotterdam
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

Fotograaf Rotterdam

Mijn vriend rende direct naar de telefoon om deze fotograaf te bellen. Hij toetste het nummer in van de fotograaf en tot onze verbazing kon hij precies op onze trouwdag foto’s maken. Mijn vriend en ik gingen zitten op de bank om even rustig te worden. Wat was dat een geweldig nieuws. Gelukkig was toen echt alles geregeld. Nu hoefde we ons nergens zorgen over te maken, alleen nog maar met het op tijd komen op onze trouwdag. Maar dat lukt ons wel. 3 dagen later, de dag is aangebroken mijn vriend word eindelijk mijn man. Ik werd helemaal aangekleed door de bruidsmeisjes en mijn make-up werd ook gedaan. Ik voelde me fantastisch. Ik liep de kerk in en ik zag mijn vriend daar staan, wat zag hij er mooi uit! na de trouwerij heeft de fotograaf nog meer foto’s genomen op meerdere locaties in Rotterdam. De dag na onze trouwerij zijn wij op huwelijksreis geweest naar Santorini. Alleen ik kon maar niet ophouden over de fotograaf in Rotterdam, ik was benieuwd naar zijn foto’s. de eerste dag dat we terug waren ben ik direct de auto in gestapt om naar de fotograaf toe te gaan.

Terugblik Foto’s

Ik kwam aan bij de fotograaf in Rotterdam. Ik liep naar binnen en volgde de fotograaf. Hij liet me de foto’s zien die waren gemaakt en wauw wat waren die prachtig. Ik kon me ogen niet geloven, dat de fotograaf zulke mooie foto’s had gemaakt. Ik zat te springen om ze aan mijn man te laten zien. De locaties van de foto’s waren ook echt perfect. De vogels die er om heen vlogen wauw! ik ga mijn beste vriendin ook echt bedanken voor het nummer van die fotograaf. Ik heb de foto’s betaald die de fotograaf had gemaakt. Daarna ben ik naar huis gereden. Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds blij dat deze fotograaf onze foto’s heeft geschoten in Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *