Fotobooth

Fotobooth
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

Je kunt tijdens het feest van je bruiloft een professionele fotograaf inhuren die dansende en drinkende gasten op de gevoelige plaat vastlegt, je kunt echter ook kiezen voor een fotobooth, ook wel fotohokje genoemd. Fotobooth garanderen altijd losse, vrolijke en gekke foto’s niet in de laatste plaats vanwege de aanwezigheid van snorretjes, hoedjes en brillen die je op kunt zetten en vaak standaard bij de fotobooth aanwezig zijn.

 

Busje omgebouwd tot fotohokje

Nog iets leuks aan de fotobooth is dat je vaak zelf kunt spelen met de achtergrond en op die manier kun je de foto dus personaliseren. Een fotobooth is het moderne fotohokje zoals we die vooral van de treinstations kenden. Tegenwoordig heeft het fotohokje verschillende varianten; zo heb je de photobooth op poten en heb je zelfs oude busjes die in het geheel zijn omgebouwd tot fotohokje.

 

Mix van formele en meer losse, grappige foto’s

Wat je veel ziet is dat tijdens bruiloften de officiële momenten zoals het jawoord, het omdoen van de ringen en de kus – net als de aankomst van het bruidspaar bij het stadhuis- vast worden gelegd door een professionele fotograaf. Deze momenten wil je immers zo goed mogelijk vastgelegd hebben. Voor de feestelijkheden in de avonduren wordt steeds vaker gekozen voor het inhuren van een photobooth. Zo krijg je een mooie mix van formele en meer losse, grappige foto’s. Daarnaast vinden je gasten het ook erg leuk, een fotohokje is een mooie afleiding.

 

Iedereen met een glimlach om je gezicht

Een photobooth zorgt voor plezier, helemaal als je je uitdost met snorretjes en brillen. Vaak kun je de foto’s meteen delen via de sociale media en anders kun je ook van alle gemaakte foto’s in de fotobooth ook gewoon een hilarisch album maken. Foto’s die in het fotohokje gemaakt zijn bezorgen iedereen altijd een glimlach om het gezicht, ook ver na dato nog. Er zijn amper redenen te bedenken waarom je geen fotobooth zou nemen. Of het budget moet al overschreden zijn. Houd er daarnaast rekening mee dat een fotohokje wel enige ruimte in beslag neemt al zijn ze er tegenwoordig ook al in compacter formaat.

 

De moderne variant van het gastenboek

Je hebt wat te kiezen als je besluit een fotobooth te huren, uiteraard kies je die uitvoering die het beste bij jou en bij het feest past. Vraag bovendien altijd hoeveel printjes de ‘slachtoffers’ krijgen, of de foto’s op cd of dvd opgeslagen worden en welke attributen in de vorm van hoedjes, snorretjes en brillen er standaard bij het fotohokje aanwezig zijn. Wellicht kun je dit aanbod zelf wat uitbreiden met iets dat echt bij jou past. Dan kun je denken aan boa’s, glitterjasjes of nep-sigaren. Je kunt ook denken aan een spreekwolk waar een leuke tekst in geplaatst kan worden. Ja, je zou een photobooth wat dat betreft ook wel een moderne versie van het gastenboek kunnen noemen. Een gastenboek dat in elk geval voor hilariteit zorgt en dat je in tegenstelling tot het ouderwets gastenboek nog heel vaak bekeken zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *