Een energetische behandeling ondergaan is zo gek nog niet.

Een therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van universele en lichaamsenergie noemen we wel een energetische behandeling. Een energetische behandeling spoort blokkades op en neemt ze weg. Bovendien stimuleert een energetische behandeling het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Universele energie stroomt altijd en door alles wat leeft

Een energetische behandeling bestaat al zolang het universum er is. En het mooie is dat universele energie er altijd is en ook altijd zijn werk doet. De universele levensenergie stroomt altijd en door alles wat er leeft. De kanalen waar de energie stroomt, kunnen echter gaan blokkeren of verstoppen. Door een energetische behandeling worden deze blokkades opgespoord en opgelost. Na een energetische behandeling kan de energie wel weer vrij stromen en op die manier komt het lichaam weer helemaal in balans. De klachten ontstaan als de energie niet kan stromen waardoor andere plekken en kanalen in het lichaam dat gaan compenseren. Op die manier raakt je lichaam dus uit balans.

 

energetische behandeling
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

 

Ook chronisch zieken hebben er baat bij

Energetische behandeling gaat ervan uit dat kosmische levensenergie wordt doorgegeven via de handen van de therapeut. Dit wordt ook wel eens magnetiseren genoemd. De energetische behandeling wordt gebruikt bij tal van uiteenlopende klachten; van niet te verklaren pijnen en angsten tot depressies. Ook kinderen die hoogsensitief zijn kunnen baat hebben bij een energetische behandeling. Mensen die chronisch ziek zijn hebben ook bewezen baat bij een energetische behandeling in de vorm van bijvoorbeeld een energetische massage. Het leert iemand om beter om te gaan met de klachten of de ziekte. Een persoon die een energetische behandeling uitvoert is overigens geen arts. Het is dus belangrijk dat je bij klachten wel altijd eerst je huisarts benaderd. Vaak kunnen energetische behandelingen prima gecombineerd worden met reguliere gezondheidszorg. Het dient dan als aanvulling.

Raadpleeg altijd eerst je huisarts

De therapeut zal je dan ook nooit aanraden of aanmoedigen om te stoppen met door de arts voorgeschreven medicatie. Energetische therapie staat te boek als een zachte vorm; er zijn zachte aanrakingen en strijkende bewegingen. Middels deze zachte manier van behandelen wordt de universele energie via de handen doorgegeven. Vervolgens zoekt het zelf de blokkades in je lijf op, op die plekken waar dat nodig is. Vervolgens worden de blokkades weggehaald en wordt energie weggehaald of toegevoegd op die plaatsen waar dat noodzakelijk is. Mensen die een energetische behandeling ondergaan ervaren een gevoel van warmte of kou, voor het overige verneemt iedereen het op zijn of haar eigen manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *