E-Bike kopen

Steeds meer mensen kopen een e-bike. En dat is ook logisch, als je weet welke voordelen hierbij komen kijken. Overweeg jij om een e-bike te kopen? Lees dan vooral verder of alle pluspunten die een e-bike met zich mee brengt. Een auto is duur, slecht voor het milieu en files zijn nooit leuk. Dus dan wordt er gezocht naar een andere oplossing. Een elektrische fiets is een van de populairste oplossing. Je hoeft met een elektrische fiets je geen druk te maken om diesel of benzine. Ook een dure verzekering of belasting komen niet aan pas bij een e-bike. En de openbare oplaadpunten kosten jou ook niks aan elektriciteit. Op de fiets is er ook geen sprake van uitstoot van CO2. Een fiets maken is ook veel minder belastend, dan een auto. Het is dus niet zo gek dat zoveel mensen een e-bike kopen!

 

Voordelen van een elektrische fiets

Een e-bike kopen brengt veel voordelen met zich mee. Iedereen herkent het namelijk wel, een alternatieve route zoeken zodat je niet hoeft af zien op die ene brug of heuvel. Met een elektrische fiets kun je elke burg en/of heuvel aan. Elektrisch fietsen zorgt voor minder kans op hart- en vaatziekten. Als je met de fiets dus naar werk zal gaan beweeg je al een stuk meer. Met daarbij het voordeel dat veel werkgever een fietsvergoeding betalen, omdat je een gezond bezig ben, maar ook aan het milieu denkt. Zo verdien je dus ook nog is geld met het fietsen. Misschien voor de meeste nog wel het grootste voordeel, je vermijdt files. De gemiddelde snelheid van een auto in de stad is 11 kilometer per uur. Dit is natuurlijk erg frustrerend. Zonder enige training heeft een fiets als een gemiddelde snelheid van 15 kilometer per uur. Een elektrische fiets dit zelfs met 25 kilometer per uur. Een e-bike kopen werkt eigenlijk dus alleen maar in je voordeel.

 

Het kopen van een elektrische fiets

 

Ga je een e-bike kopen? Dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Het eerst waar je naar kijkt, is het frame. Een herenframe is wat wendbaarder dan een vrouwenframe of lage instap, maar de frames zijn wel makkelijker bij het op- en afstappen. De volgende stap is het kiezen van het type. Wil je een transportfiets, mountainbike, stadsfiets of een sportieve fiets? Dit zijn allemaal mogelijkheden. De laatste maar belangrijkste keus is de keus in motor opties. Namelijk in het voorwiel, achterwiel of bij de trapas. Voor meer hulp bij deze keuzes en een e-bike kopen kan je op de website terecht!

E-bike kopen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *